Ionut Popescu, noul vicepresedinte al UniCredit Leasing

 

Fostul vicepresedinte Dan Constantinescu a parasit compania dupa cinci ani pentru a se ocupa de propriile proiecte antreprenoriale

UniCredit Leasing, cea mai mare companie din domeniu, are din aceasta luna un nou vicepresedinte responsabil cu vânzarile (chief sales officer), Ionut Popescu fiind cooptat în board pe baza experientei acumulate în vânzari în cadrul UniCredit Tiriac Bank.

El l-a înlocuit pe Dan Constatinescu, care si-a încheiat mandatul si a parasit compania de la 1 august. Constantinescu a lucrat pentru UniCredit Leasing aproape cinci ani, ocupând pozitia de vicepresedinte pe vânzari. Anterior si-a desfasurat cariera în zona brokerajului de asigurari. Mai departe, el ar urma sa se ocupe de proiecte antreprenoriale personale.

Ionut Popescu, noul vicepresedinte al UniCredit Leasing, are în spate o cariera de bancher de aproape 15 ani construita de la zero.

El a lucrat pentru fosta Demirbank, banca pre­luata de italienii de la UniCredit în 2001, si a avansat treptat în cadrul UniCredit România si mai apoi în UniCredit Tiriac Bank, de la pozitia de director de sucursala la senior sales manager, corporate regional manager si în ultimii trei ani corporate commercial group director.

    Razvan Voican, ZF.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie