Dan Busuioc director general al Companiei Nationale de Investitii. Cosmin Ilina director general la Agentia Nationala pentru Locuinte

 

Ministerul Turismului a emis joi ordinul de învestire a lui Dan Busoc în functia de director general al Companiei Nationale de Investitii (CNI), precum si ordinul de numire a lui Ion Simonca în functia de director tehnic al companiei.

Cosmin Ilina

Ion Simonca a fost numit în functia de director tehnic al companiei, ca urmare a încetarii mandatului sau de director interimar al companiei.

La conducerea Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) a fost numit director general Cosmin Ilina, în locul lui Iftimie Nicorici.

Celor doi directori generali numiti astazi li s-a solicitat în mod expres sa respecte procedurile de transparenta în procesul de contractare a lucrarilor publice si sa aseze cele doua companii, CNI si ANL, pe principii de competitivitate cu scopul de a utiliza eficient resursele alocate din bugetul de stat„, se arata în comunicat.

Pentru CNI este vorba despre o trecere progresiva de la programele nationale bazate pe sali de sport si bazine de înot, la programe nationale orientate pe modernizarea drumurilor si a retelelor de apa si canalizare din mediul rural al României.

Potrivit Ministerului Turismului, la Agentia Nationala pentru Locuinte se va continua programul pentru construirea de locuinte destinate tinerilor si persoanelor evacuate din locuinte de catre fostii proprietari.

Realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie