Mediatorul din Consiliul Superior al Magistraturii

 

Georgiana Iorgulescu, membru în Consiliul Superior al Magistraturii din partea societatii civile, si-a depus, joi, la finalul sedintei Plenului, demisia din CSM. Iorgulescu a declarat, joi, pentru Mediafax ca si-a depus demisia din CSM întrucât exista o „coliziune masiva” între valorile si principile sale si cele ale celorlalti membri si conducerea institutiei.

Georgiana Iorgulescu

Motivele mele tin de o coliziune masiva dintre valorile si principiile mele – ma rog, multe, putine, vis-a-vis de felul în care am gândit eu în momentul când am ajuns în CSM ca ar trebui sa functioneze aceasta institutie – si felul în care unii dintre membrii CSM, inclusiv actuala conducere, considera ca ar trebui sa se întâmple aceste lucruri„, a spus Georgiana Iorgulescu.

Ea a precizat ca „este veche coliziunea, nu dateaza de astazi de ieri” si ca a luat în calcul aceasta demisie începând cu luna iunie.

Vicepresedintele CSM, Oana Schmidt-Haineala, a declarat ca Georgiana Iorgulescu a anuntat în timpul sedintei ca este posibil ca la finalul discutiilor din Plen sa îsi înainteze demisia.

Georgiana Iorgulescu este licentiata în stiinte juridice la Facultatea de Drept a Universitatii Româno-Americane din Bucuresti, având si o diploma de inginer de la Universitatea Politehnica din Bucuresti si una de mediator de la Ministerul Justitiei, Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti.

Este membra a Baroului Bucuresti din anul 2004 si membra de onoare a Asociatiilor Magistratilor din România din 2005.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie