Alpha Bank ofera dobanzi atractive si acces permanent la cont prin Alpha Premier

 

Grecii de la Alpha Bank ofera promotional, pâna la sfârsitul lunii august, contul de economisire Alpha Premier, prin care clientii pot beneficia de dobânzi de pâna la 5,5% la lei si de pâna la 3% la euro. Avantajele promotiei sunt dobânzile atractive si accesul permanent la sumele din cont.

Practic, rata de dobânda aferenta contului de economisire Alpha Premier se apropie de nivelul celei de la depozitul la termen. Dobânda este variabila si se calculeaza zilnic la sold pe intervale de sume. De asemenea, dobânda se capitalizeaza lunar.

Pentru deschiderea contului Alpha Premier suma minima este de 100 lei sau 25 euro. Nu se percepe comision de dechidere cont, iar pentru conturile deschise pâna la sfârsitul lunii august clientii beneficiaza un an de reducere cu 75% a comisionului lunar de administrare. Valoarea acestui comision este de 1 leu/luna pentru conturile în lei sau de 0,25 euro pentru conturile deschise în euro.

Totodata, pentru conturile deschise în aceasta promotie, clientii vor fi recompensati cu numeroase premii constând în articole sportive.

Contul de economisire Alpha Premier poate fi deschis în oricare dintre unitatile bancii sau prin serviciul de internet banking Alpha Click.

Marius Pirloiu , Capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie