DNA Cluj: Teodor Atanasiu si fiul ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, au dosar penal

 

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, si fiul ministrului Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, sunt vizati într-un dosar al DNA Cluj, în legatura cu referendumul. Teodor Atanasiu a declarat, la iesirea de la DNA Cluj, unde a fost audiat, ca este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru ca ar fi folosit bani sau autocare ca sa duca lumea la vot si „astfel ar fi influentat nefast viitorul României si caderea lui Traian Basescu”.

Teodor Atanasiu

Sursele citate au precizat ca procurorii DNA de la Serviciul Teritorial Cluj fac acte de urmarire penala într-un dosar privind posibile fraude electorale la referendum, în cauza fiind vizati si Teodor Atanasiu si Dumitru Samson.

Presedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a declarat, joi, la iesirea de la DNA Cluj, ca este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru ca ar fi folosit bani sau autocare ca sa duca lumea la vot si „astfel ar fi influentat nefast viitorul României si caderea lui Traian Basescu”.

Întrebat daca a fost audiat ca martor în acest caz, Atanasiu a precizat ca nu este martor, ci învinuit, pe motiv ca „am folosit bani sau alte mijloace, cum ar fi autoturisme sau autocare, ca sa ducem lumea la vot si am influentat în mod nefast viitorul României si caderea lui Basescu”.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie