Cifra de afaceri a Fan Curier a crescut cu 9,25% in acest an

 

Afacerile companiei FAN Courier, cel mai mare jucator cu capital autohton din piata de curierat, au crescut în lei cu 9,25% în prima jumatate a acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
„Cifra de afaceri se înscrie în estimarile efectuate la începutul anului si în bugetul stabilit, în ciuda climatului economic imprevizibil si a fluctuatiilor cursului valutar. Cresterea a venit în conditiile nefavorabil în care contractele noastre sunt semnate în moneda nationala, în timp ce cheltuielile pe care le avem sunt exprimate în euro„, a declarat Adrian Mihai, unul dintre cei trei actionari ai FAN Courier.
De la livrarea câtorva colete în 1998, cei trei proprietari români, Adri­an si Neculai Mihai si Felix Patrascanu, au reusit sa dezvolte o companie care expediaza în prezent 1,2 milioane de colete pe luna, folosind flota de 1.500 de masini si peste 2.000 de angajati.
Comenzile de la cei care fac comert online, dar si lansarea de noi servicii au fost motoarele de cres­tere din acest an. Anul trecut firma a avut o cifra de afaceri de 222 de milioane de lei (circa 52 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul de Finante.

Mirabela Tiron, ZF.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie