Dacia s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai bine vândute marci de autoturisme pe piata franceza

 

Dacia continua sa surprinda pietele vest-europene prin cresteri de doua cifre ale vânzarilor la nivelul lunii iulie, în contextul în care majoritatea marcilor de volum continua în cele mai multe cazuri sa aiba rezultate „pe minus”.

„Rezultatele Dacia sunt cu adevarat impresionante. La nivelul lunii iulie divizia low-cost a Renault a înregistrat aproape o dublare a vânzarilor, ce i-a permis sa depaseasca în premiera marci precum Ford, Opel sau Fiat”, titreaza publicatia franceza Le Figaro, care a acordat o jumatate de pagina pentru o analiza asupra rezultatelor constructorului local.

Mai mult, Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA) subliniaza în buletinul lunar ca Dacia, alaturi de marcile de lux, se descurca „cu finete” într-o situatie delicata, pe o piata auto franceza aflata în declin.

La nivelul lunii iulie Dacia s-a clasat pe locul cinci în topul celor mai bine vândute marci de autoturisme pe piata franceza, fiind devansata numai de constructorii francezi – Peugeot, Renault si Citroën -, dar si de Volkswagen.

Dacia si-a dublat vânzarile la nivelul lunii iulie, în timp ce VW a crescut cu aproape 5%, la 13.367 de masini, pe când cei trei constructori francezi au punctat scaderi cuprinse între 6,8% si 26,6%.

Bogdan Alecu, ZF.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie