Dragos Neacsu, presedintele Erste Asset Management: Oamenii de afaceri vor sa vada care sunt ideile economice ale acestui Guvern

 

Dragos Neacsu, presedintele societatii de administrare Erste Asset Management, cel mai mare administrator de fonduri de investitii, spune ca indiferent de sectorul economic în care activeaza, oamenii de afaceri îsi doresc predictibilitate de la acest Guvern si continuarea politicilor publice.

Dragos Neacsu

„Oamenii de afaceri vor sa vada care sunt ideile economice ale acestui Guvern si cum vor fi ele puse în aplicare. În ceea ce priveste piata de capital, dincolo de anuntarea ca statul va vinde un pachet de actiuni la Transgaz pâna la mijlocul lunii septembrie, vrem sa vedem cât de realizabila este aceasta oferta de actiuni, în conditiile în care companiile de stat trebuia sa aiba management privat. De asemenea, mediul privat trebuie sa dialogheze mai des cu mediul politic si nu doar o data la patru ani sau atunci când vin partenerii finantatori în vizita la Bucuresti„, spune Neacsu.

ZF.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie