Javier Garcia del Valle, directorul general al grupului Happy Tour: Noi vrem sa facem business, nu facem politica

 

Javier Garcia del Valle, directorul general al grupului Happy Tour, cel mai mare jucator de pe piata agentiilor de turism, spune ca din cauza instabilitatii politice este imposibil în România sa faci un plan de dezvoltare pe cinci ani, iar pentru a tine businessul conectat la realitatile din piata se fac previziuni la fiecare trei luni.

Javier Garcia del Valle

Tot timpul se întâmpla ceva care îti schimba prognozele. Aceasta instabilitate arata ca businessul nu este în si­guranta aici, pentru ca multi factori externi îl afecteaza. Noi vrem sa facem business, nu facem politica„, spune el.

Datele oficiale legate de cifra de afaceri consolidata a grupului în primele sase luni nu au fost definitivate, însa estimarile lui Javier Garcia del Valle arata un nivel de 30 de milioane de euro, iar pâna la finalul anului managerul asteapta o cifra de afaceri de 70 de milioane de euro.

Pentru a actualiza afacerea la realitatea din piata, seful grupului Happy Tour face la fiecare trei luni previziuni pe fiecare linie de business. Mai mult, vânzarile sunt monitorizate zilnic.

Firma Happy Tour Srl a finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri de 165 de milioane de lei (35,8 milioane de euro) si un profit de 910.000 de lei (197.000 de euro), potrivit datelor de la Ministerul de Finante. Daca cifra de afaceri a fost în crestere cu 17,8% în lei, profitul s-a redus usor.

Mirabela Tiron, ZF.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie