Regiei Patrimoniului si Protocolului de Stat nu are cumparatori la licitatii

 

Guvernul a revizuit în scadere drastica estimarea de venituri obtinute în acest an din vânzarea imobilelor aflate în administrarea RA-APPS, de la 706 milioane lei la 296,2 milioane lei, dupa ce majortatea licitatiilor organizate de regie pâna în prezent au esuat, în lipsa de ofertanti.

Prin bugetul de stat pentru acest an, Guvernul si-a propus sa încaseze 706 milioane lei din vânzarea imobilelor Regiei Patrimoniului si Protocolului de Stat (RA-APPS), veniturile din valorificarea unor bunuri din patrimoniul privat al statului urmând astfel sa creasca de la 1,8 milioane de lei, estimate pentru anul trecut.

În bugetul de stat pentru acest an, veniturile din vânzarea unor bunuri apartinând domeniului privat al statului sau a unitatilor administativ-teritoriale sunt prognozate la 706 milioane lei, de la doar 1,8 milioane lei estimate pentru anul trecut. La momentul elaborarii proiectului de buget, surse guvernamentale au confirmat pentru Mediafax ca suma reprezinta estimarea privind încasarile din vânzarea imobilelor RA-APPS.

Bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an al RA-APPS, aprobat la sfârsitul lunii iulie de Guvern, prevede însa venituri de doar 296,2 milioane lei din vânzarea imobilelor.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie