Mugur Isarescu,Mihai Razvan Ungureanu,Kelemen Hunor,Laura Codruta Kovesi,Sorin Blejnar si Aliodor Manolea colegi de armata

 

Guvernatorul Mugur Isarescu, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, procurorul general Laura Codruta Kovesi, fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, si psihoterapeutul Aliodor Manolea se afla pe lista MApN cu avansari în grad din 2011 si 2012 în care au fost constatate nereguli.

În listele MApN se afla persoanele în cazul carora au fost acordate grade militare în rezerva ori s-au realizat avansari în grad în rezerva, în 2011 si 2012, fiind constatate nereguli de catre minister.

Între cei mentionati în listele MApN se numara guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, care a obtinut în 2011 gradul de colonel dupa ce fusese locotenent.

Un alt caz, tot din 2011, este al fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, care a ajuns din locotenent, maior la gradul de colonel. Totodata, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a primit gradul de colonel din statutul de absolvent. Aceeasi situatie este în cazul procurorului general Laura Codruta Kovesi, care a obtinut gradul de locotenent-colonel, anterior fiind absolvent.

De asemenea, fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a obtinut în 2011 gradul de colonel, dupa ce îl detinuse pe cel de locotenent-colonel.

Pe lista MApN mai apar primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc (de la locotenent la colonel), deputatul Cezar Preda (de la locotenent la colonel), fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon (de la locotenent la colonel), actualul primar de la Slatina, Darius Vâlcov (de la sublocotenent la maior).

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie