Sorin Blejnar, fostul sef ANAF, regina spagilor

 

Sorin Blejnar,fostul sef de la ANAF, este poreclit „Regina spagilor” de catre politicieni, informeaza Bursa.

Pentru a inchide ochii la afacerile ilegale cu motorina ale grupului format din Cecilian Morcov, Andrei Kelemen, Peter Sztufliak, Claudiu Monea, Dorel Ciobanu si Salvatore Cuccina ,”Regina” Sorin Blajnar a pretins spaga 3 milioane de euro, dupa cum rezulta din interceptariile detinute de DIICOT,potrivit Lumea Justitiei.
Cele 3.000.000 de euro urmau sa-i fie virati lui Sorin Blajnar intr-un cont din strainatate, mentioneaza un refereta al DIICOT.

Cifrele acestei evaziuni fiscale sunt estimate la 22 milioane de lei.Spaga lui Blejnar-3 milioane de euro.

In primul dosar de evaziune in care este implicat Sorin Blejanar prejudiciul este de 15 milioane de euro.Aplicand acelasi procent la suma de baza, valoare spagii este cu mai multe zeroruri.

DIICOT-ul il implica pe Sorin Blejnar si in dosarul senatorului Cezar Magureanu.Aici sumele sunt considerabil mai mari: 40 milioane de euro pe ani,timp de trei ani, inseamna 120 milioane euro.E adevarat ca si grupul infractional e compus din mai multe persoane.

Oare cat e spaga „Reginei”?

De fapt ar fi mai interesat de stiut daca si cum se vor recupera acesti bani,care sunt ai nostri,ai tuturor contribuabililor.

Consider ca este corect sa plateasca din punct de vedere juridic pentru incalcarile legii.

Si consider ca este corect ca banii rezultati din evaziune sa fie recuperati in totalitate,pentru ca e de unde.

Stancu Anca,Medierenet

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie